01 Kuparikaarre 45 euroa


02 Kuparikaarre, ketju 45 euroa


03 Kuparikaarre, kuparilanka 45 euroa


04 Kuparikeinu, ketju 45 euroa


05 Helmikeinu, kaksoisketju 45 euroa


06 Helmikeinu, ketju 45 euroa


07 Kuparikiemurat, 35 euroa


08 Kuparisykerö, 35 euroa


09 Helmisykerö, 35 euroa


10 Rannerenkaat, kupari/musta 30 euroa


11 Rannerenkaat, leveä malli 35 euroa


12 Rannerenkaat, kierre 20 euroa


13 Korvikset, renkaat 20 euroa


14 Korvikset, helmiäiset 20 euroa


15 Korvikset: 1rengas, 2 kiemura, 3 sykerö 20 euroa

Hintaan sisältyy alv, postimaksu 5 euroa lisätään hintaan.
 SPECTRO KUPARIKORUT 2021
Olen valmistanut kuparikoruja vuoden 2021 ajan. Mallistossa on kaulakoruja, rannerenkaita ja korvakoruja. Korut ovat yksilöllisiä. Olen valmis myös tekemään tilaajaan toivomuksen mukaisen korun. Perusmallit ovat kuvaruudukossa.
Käytän korumateriaaleina osin uutta, osin kierrätettyä kuparia. Riipusten ketjut ovat kahta eri vahvuutta olevaa ketjua, kuparilankaa eri vahvuuksina ja värisävyinä sekä muovitettua kuparilankaa.
Voit tehdä tilauksen sähköpostin kautta ilmoittamalla tiedot kuvaruudukosta. Tilauksen jälkeen tarkennan toiveesi mm. korun koon ja materiaalin suhteen. Näin saat yksilöllisen, toiveesi mukaisen korun.
Tietoa kuparista
Kuparia on käytetty vuosisatojen ajan. Se on monikäyttöinen jalometalli, jonka hyötykäyttö on teollisuudessa laajaa sen sähkön ja lämmönjohtokyvyn takia. Kuparia on käytetty kautta aikojan käyttö- ja koriste-esineiden sekä korujen valmistukseen. Antimikrobisen ominaisuutensa takia se on kiinnostava korona-ajan jalometalli.

Kuparikorujen hoito
Kuparin väri on lämmin, hehkuvaa keltaa ja punaruskeaa. Ilman hapen kanssa kupari reagoi hitaasti siten, että väri patinoituu tummemmaksi tai tietyissä ilmasto-oloissa vihertäväksi. Kuparikoruja voi hoitaa metalli-esineiden hoitoaineella tai vahalla pyyhkien. Korujen mukana tulee hoito-ohjeet.

Korunteon taustaa
Perustin Spectrovisio vuonna 1989 luovaa työtä ja toimintaa varten. Alkuun olin koruntekijä. Spectrovisio -nimi juontuu spektroliitti-kivestä. Korujen materiaaleina olivat hiotut kivet, hopea ja kataja. Korujen tekemiseen ja kivien hiontaan sain oppia ja taustatukea korutaiteilija Matti Hyvärisen kursseilta. Valokuvaus otti tilansa 1990-luvun lopulta alkaen. Korunteon innostus syttyi nyt uudestaan kupariin viehättymisen jälkeen. Kuparikorujen luomisessa ovat olleet apuna kisällipojat Osmo ja Unto.


 
Tilaukset ja yhteystiedot:
Ulla Halkola
ulla.halkola(at)spectrovisio.net

Kirjoita tilaukseen:
Tilauksen tiedot
Nimi
Sähköposti ja puhelinnumero
Toimitusosoite