PhotoEurope
SpectroCards
Luentokuva
Mandala
SpectroFlower


VALOKUVATERAPIAN MATERIAALIA / PHOTOTHERAPY MATERIALS

PHOTOTHERAPY MATERIALS PDF


Phototherapyeurope - EU-project Handbook, 2011
Spectro Cards Handbook, 2011
Self Portrait - Keynote lecture, 2016
Spectro Mandala
Spectro Wellbeing Flower

Spectrokorttien ohjekirja
Spectro Mandala, kuvaus suomen kielellä
Spectro - Hyvän mielen kukka, kuvaus suomen kielellä

The Many Faces of Self Portraits – Keynote lecture 2016
Olen pitänyt luennon kansainvälisessä symposiumissa Zurichissä. Luento perustuu jäähyväisluentooni, jonka pidin Suomen Valokuvaterapiayhdistyksen, Turun yliopiston Brahean sekä I am we_interactive ryhmän yhteisesti järjestämässä kansainvälisessä Selfportrait_extended Symposiumissa Turussa vuonna 2014.

Learning and Healing with Phototherapy Handbook
Olin koordinaattorina EU:n Leonardo da Vinci hankkeessa. Hankkeen raportti on poistettu Turun yliopiston sivuilta ja raportti on sen vuoksi saatavissa kotisivuillani.

Spectrokorttien ohjekirja
Spectrokorttien ohjekirja on opas valokuvakorttien käyttöön terapiassa ja ohjauksessa. Ohjekirja on myynnissä painettuna versiona.

Spectro Mandala
Olen kehittänyt valokuvaterapiaan ja taideterapiaan soveltuvan Mandala menetelmän yhteisyössä taideterapeutti Laura Jiménez-Alonson kanssa. Tässä vaiheessa käytän menetelmästä Spectro Mandala nimitystä, erityisesti näin on silloin kun ohjaan työpajoja ja Spectrokortit ovat olennainen osa mandalan tekemistä.

Spectro – Hyvän mielen kukka
Spectro kukka on luomani tapa jäsentää hyvinvointiin ja arkeen liittyviä merkityksellisä asioita. Spectro kukkaa voi käyttää erityisesti elämän kriisitilanteissa, jolloin elämä näyttää toivottomalta tai sekavalta. Spectro kukan julkaisemista on vauhdittanut Korona viruksen aiheuttama tilanne maailmassa.